Wij zoeken muzikaal talent!

GEZOCHT: DRUMMER EN BASSIST
Wij zijn een gospelkoor onder leiding van Frans Korpershoek. We begeleiden jeugddiensten, maar hebben ook wel eens in een dienst op een boerderij tussen de koeien of buiten rond het kampvuur een muzikale invulling mogen geven.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat jij je goed voelt binnen de groep. We bestaan uit +-25 vocalisten in de leeftijd van 16 tot 33 jaar. We repeteren vrijwel elke maandagavond van 19.30-21.30u repeteren in Alphen aan den Rijn. Ben jij drummer? Dan is het handig als je een eigen drumkit hebt, ook voor optredens. Er is een repetitiedrumstel aanwezig.

HEB JIJ ZIN OM EENS EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN? LAAT HET ONS WETEN!

Bespeel je een ander instrument en lijkt het je leuk om jouw talenten in te zetten bij DeeVee? Ook dan horen we graag van jou!

Leave your thought